site-videoconferinta epi sistemSite cu modul de videoconferinta – reprezinta o modalitate simplă si eficientă de comunicare, ce aduce “fata in fata” persoane interesate si implicate într-o activitate specifică aflate in zone geografice diferite.

Astfel, procesul decizional este accelerat, productivitatea creste, cheltuielile de deplasare sunt eliminate, iar intalnirile pot fi convocate rapid, cu rezultate foarte bune, la un număr rezonabil de participanti concomitenti.

Cu alte cuvinte, acest lucru ar consta în trecerea de la metodele obisnuite de comunicatie (si comunicare) deplasări, telefon, fax,la un sistem profesional de videoconferintă, care să permită atat imagine cat si prezentare, cu toate avantajele si performantele sale.

Modulul de videoconferinta poate lucra cu pana la 5 conexiuni simultan.

Veti avea astfel un “birou virtual” unde va puteti intalni clientii intr-un mod elegant si cu costuri minime.

Modulul de videoconferinta permite arhivarea tuturor intalnirilor, luarea de notite in timpul intalnirilor, instant chat, transmiterea instantanee de documente-formulare catre client.

Modulul de videoconferinta lucreaza cu toate browserele de internet (Internet Explorer, Mozilla, Opera).

Conexiunea este securizata, aceasta facandu-se in sistem P2P (peer-to-peer), adica direct intre participanti, aceasta eliminand posibilitatea interventiei unei terte parti in conexiune.

Din punct de vedere tehnic pentru realizarea conexiunii sunt necesare un calculator cuplat la internet care sa dispuna de o camera web.

Clientii se conecteaza foarte usor printr-un link transmis de dumneavoastra, nefiind necesare cunostinte avansate de utilizare a calculatorului.