Te-ai gandit vreodata sa iti faci propriul tau post tv online, dar niciodata nu ai reusit deoarece costa foarte multi bani?

Fals. Tehnologia a devenit mai ieftina iar internetul este liber.

Exprima-te si transmite prin continut video.  Foloseste talentul tau de reporter TV.

Echipa noastra te asteapta sa-ti dea consultanta gratuita si sa te indrume cu success catre televiziunea ta online.

In urma campaniei masive susținută la nivel european de către organizații non profit pentru apărarea drepturilor digitale prin care s-au trimis citeva zeci de mii de emailuri, telefoane si faxuri de catre utilizatorii de Internet spre membri Parlamentului European, acesta a votat astazi 3 aprilie 2014 pentru un Internet neutru si deschis, clarificand definitia neutralitatii Internetului si a serviciilor specializate.

Procedura legislativa nu este insa incheiata, urmand ca si Consiliul European si , eventual, noul Parlament ce v-a fi ales la sfarsitul lui mai 2014 sa parafeze documentul final.

Mai multe detalii pe site-ul EDRi sau in comunicatul oficial al Parlamentului European, care vorbeste si de anularea taxelor de roaming de la finalul lui 2015.

Cere Oferta Personalizata

Epi Sistem – Web Design / Creare Site/ Optimizare pentru motoare de cautare (SEO) / Internet Marketing / Magazin online / Site cu modul videoconferinta / Campanii promovare online / Social Media Marketing / Comunicate de Presa / Identitate-Branding-Materiale publicitare