seo epi sistem

Epi Sistem – SEO

Daca inca mai credeti ca e suficient sa aveti un site, probabil ati pierdut sansa sa va aflati printre primele pozitii in principalele motoare de cautare si directoare, implicit sa fiti gasit cu ajutorul acestora pe internet.

Ce este Optimizare pentru motoare de cautare (SEO)?

Optimizare pentru motoare de cautare (SEO) este un termen care descrie un proces de a imbunatatii volumul sau calitatea traficului pe un site web, reprezinta modificarile calitative aduse continutului unei pagini web pentru motoarele de cautare, astfel ajutand potentialii clienti sa gaseasca site-ul mult mai usor.

Optimizarea bazata pe strategii etice de marketing asigura rezultate pe termen lung, obtinerea si pastrarea traficului si este generatoare de cea mai mare marja de profit dintre toate strategiile de marketing online.

Procesul de baza al optimizarii consta in crearea unui site in maniera in care sa fie usor de citit, indexat si clasat de catre motoarele de cautare iar continutul sa fie strict orientat catre utilizator. Aceastea sunt conditiile minime ce trebuie luate in seamna pt ca un site sa fie indexat de catre motoarele de cautare.

Site-urile de succes sunt acelea care din punct de vedere estetic sunt placute de vizitatori, usor de navigat si favorabile pentru motoarele de cautare

SEO este unealta  de  marketing, nu o formulă magică. Unii dintre cei care se autointituleaza “experţi”, care vând servicii de SEO, prezinta acest serviciu ca ceva miraculos, care peste noapte, face ca un site să apară în primele rezultate ale căutării.  Adevarul este ca, daca se  folosesc corect metodele de optimizare, SEO este o forma de marketing care poate ajuta într-adevăr la creşterea traficul pe site-ul dumneavoastra, insa pe termen mediu. Garantarea unei pozitii nu este insa posibila datorita unui numar foarte mare de variabile in procesul de „pregatire” a unui site pentru a fi usor de indexat de catre motoarele de cautare.

SEO nu inseamna doar ca site-ul o sa apara pe prima pagină la cautarile Google, desi  mulţi vând asa aceste servicii. De fapt, dacă cineva va garantează  că va plasa site-ul pe prima pagină Google, ar trebui sa fiti imediat neincrezatori. În principal pentru două motive:

–          Deoarece nu mai exista o singura „prima pagina” Google. Rezultatele organice sunt diferite pentru fiecare utilizator.

–          Deoarece algoritmul pe care il utilizează Google pentru a clasifica site-urile (şi, prin urmare, rezultatele căutării) ia în considerare peste 200 de factori şi doar Google ii ştie pe toti.

Epi Sistem - Optimizare motoare de cautare

Epi Sistem – Optimizare motoare de cautare

SEO ar trebui să fie considerat ca o investiţie şi, prin urmare, să se înţeleagă că rezultatele nu vin peste noapte. Activitatea de SEO are nevoie de timp, atât pentru a aplica tehnicile de optimizare, cat si pentru a vedea  roadele.  Când incepeti serviciile de SEO, nu va asteptati sa vedeţi toate rezultatele mai devreme de  câteva luni. Dacă aveţi nevoie de trafic imediat, cel mai bine este sa combinati servicii SEO cu o campanie Google AdWords (pay per click ).

Cere Oferta Personalizata

Epi Sistem – Web Design / Creare Site/ Optimizare pentru motoare de cautare (SEO) / Internet Marketing / Magazin online / Site cu modul videoconferinta / Campanii promovare online / Social Media Marketing / Comunicate de Presa / Identitate-Branding-Materiale publicitare