Creare magazin online epi sistem

Creare magazin online Epi Sistem

Comertul electronic din Romania nu mai este o noutate.

Diferite studii si statistici releva clar faptul ca romanii devin din ce in ce mai interesati de cumparaturile online, motivele fiind evidente: este mai simplu, mai ieftin si mult mai lejer sa plasezi o comanda de pe internet. Cu noile sisteme Verified by Visa/MasterCard, magazinele online castiga din ce in ce mai multa incredere in fata potentialilor cumparatori.

Comertul online a simplificat mult modul in care consumatorii cumpara produsele.
Ei nu trebuie sa se urce in masina, sa mearga la un magazin, sa caute un loc de parcare, sa umble ore in sir printr-un magazin pana sa ajunga sa cumpere ceva. Iar dupa ce au cumparat produsul, trebuie sa il care inapoi la masina, sa ajunga acasa cu el si abia apoi sa se bucure de produsul nou cumparat.
Un magazin online permite cumpararea unui produs cu doar cateva clickuri si atunci când clientul crede ca acel produs nu este potrivit pentru el, poate compara mai multe produse, inclusiv preturile de la mai multe magazine, astfel incat sa faca alegerea potrivita.
Odata plasata comanda, el va primii produsul intact, in fata casei sale, fara sa depuna niciun efort.
Clientii pot fi din toata tara, chiar din toata lumea. Ei nu vor trebui sa intre fizic in magazin pentru a cumpara ceva. Tine doar de dumneavoastra unde alegeti sa va promovati online – pe plan local sau national.

Daca se doreste promovarea sau lansarea unui produs in special, magazinul online poate avea anumite sectiuni speciale in care sa fie promovat, precum si notificarea aproape instanta a clientilor inscrisi la newsletterul magazinului sau a celor de pe retelele sociale.
Comenzile pot fi plasate 24 de ore pe zi, si livrate in timp scurt, fara a avea oameni in plus pentru a lua comanda, a aduce produsul din depozit, si a-l tine pe client in magazin timp in plus pentru a-i vinde produsul.

Asadar, avem o multime de beneficii pentru a face comert online. Pe scurt avem:

 • comanda rapida si eficienta
 • puteti vinde chiar si acelora care nu sunt in orasul dumneavoastra deoarece nu sunteti constransi de locatia magazinului
 • gama variata de produse (fara a le tine pe stoc)
 • informarea completa si corecta a clientului
 • economisirea banilor de pe locatie, angajati, stocuri
 • obtinerea feedback-ului de la clienti si incurajarea altora de a cumpara mai mult
 • segmentul de piata caruia va adresati este infinit mai mare decat al unui magazin clasic iar costurile sunt ult mai mici
  website epi sistem

  Constructie Magazin Online

Fie ca ai doar câteva produse sau mii de produse, echipa noastra iti poate crea si promova magazinul tau virtual, conform cerintelor tale si specificului activitatii.

Nu trebuie sa te hotarasti imediat.

Poti sa ceri câteva informatii suplimentare. E GRATUIT.

Cere Oferta Personalizata

Epi Sistem – Web Design / Creare Site/ Optimizare pentru motoare de cautare (SEO) / Internet Marketing / Magazin online / Site cu modul videoconferinta / Campanii promovare online / Social Media Marketing / Comunicate de Presa