Epi Sistem - Internet Marketing

Epi Sistem – Internet Marketing

Un produs Internet are nevoie de o strategie de Internet Marketing.
Lucruri care trebuie luate in considerare:
– soliditatea strategiei de internet marketing
– parteneriatele
– programele afiliate
– scrisorile de informatii si revistele electronice
– subscrierea la motoare de cautare
Marketingul online nu este diferit de cel offline. Persoana de decizie este tot aceeasi, cu aceleasi metode de analiza si de cuantificare. Pacalelile online nu sunt diferite de cele offline care promit rezultate imediate pentru recuperarea investitiei.
Atunci cand o companie, mica sau mare, aplica strategiile de online marketing, trebuie sa stie din primul moment ca este vorba de strategie pe termen lung, iar rezultatele nu apar imediat de la aplicare.
Metodele de promovare online s-au dezvoltat foarte mult, trecand deja la mesaje audio si video.
Uneltele multimedia folosesc titluri pentru a atrage atentia cititorilor. Atunci cand sunt folosite eficient pot sa atraga mai mult decat o reclama cu costuri mai mari.
Toata lumea pare sa fie conectata la una din formele de retele sociale. Gandeste-te la Twitter care este o succesiune de propozitii simple. Chiar daca MySpace si Facebook au la dispozitie si alte metode, tot se folosesc cel mai mult de cuvinte pentru a transmite informatii.
Oamenii cauta informatii pe Internet.
Oferirea pe Internet a unui articol sau a unui text pas-cu-pas despre cum sa faci ceva, are nevoie intotdeauna de cuvinte.
Chiar daca la ora actuala sunt folosite foarte des metodele audio-video pentru a transmite mesajul, tot cuvintele sunt cele care conteaza mai mult.
Toate strategiile de online marketing se bazeaza pe rezultate pe termen lung. Este un procedeu ce are nevoie de rabdare si munca multa.
Cresterea constientizarii unui produs online este o alta cheie a marketingului online de succes al produsului. Aceasta poate fi realizata prin doua metode diferite, fie prin reclama multa, fie prin incheierea de parteneriate marketing.
Motoarele de cautare actioneaza ca ghizi in lumea Internet care este cateodata haotica si neorganizata. Astfel subscrierea la motoare de cautare este un avantaj.
Aranjarea tuturor pieselor de mai sus intrun puzzle coerent, poate duce la rezultate spectaculoase in Internet Marketing.

Cere Oferta Personalizata

Epi Sistem – Web Design / Creare Site/ Optimizare pentru motoare de cautare (SEO) / Internet Marketing / Magazin online / Site cu modul videoconferinta / Campanii promovare online / Social Media Marketing / Comunicate de Presa / Identitate-Branding-Materiale publicitare