campanii promovare epi sistemMulti antreprenori cred ca problema fundamentala in marketing este sa-i convingi pe potentialii clienti ca oferi un produs sau un serviciu mai bun. De fapt, ei trebuie sa stie ca afacerea dumneavoastra exista si este aproape de ei.
Campanii promovare online –  au fost mai eficiente decat publicitatea traditionala, in ultimii ani. Aceasta se datoreaza mai multor factori – costuri mai mici, calitatea audientei vizate, evaluare eficienta a campaniei.
Ori de cate ori publicati mesaje pe website sau pe pagina de Facebook, reamintiti-va cui va adresati.
Doriti sa va cresteti traficul pe website? Sau poate notorietatea brandului? Doriti ca oamenii sa se inscrie in lista de distributie a newsletterul-ui companiei voastre? Vreti ca oamenii sa cumpere un anumit produs? Sa participe la un eveniment? Daca nu va definiti obiectivele cat mai clar nu veti putea sa masurati eficienta campaniei de promovare online.
Atat in online cat si in offline trebuie sa folositi aceleasi elemente de identitate vizuala: logo, culori, scheme, fonturi, imagini, tonuri.
Aveti mai multe optiuni de activitati pe care le puteti include in campania de promovare online.

Iata cateva actiuni de promovare online:
– User-friendly website
– Blog
– Articole de marketing
– Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
– Email marketing
– YouTube marketing
– Social Media marketing (Facebook, Twitter etc)
– Publicitate Pay-per-Click (Google Ads, Facebook Ads)
– Promotii comune cu site-uri afiliate.
V-ati blocat si nu stiti ce sa spuneti? Cercetati-va competitorii! Ce posteaza ei pe Facebook si Twitter? Folosesc un alt ton in emailuri? Odata ce ati analizat ce spun ceilalti competitori, faceti o lista cu 3-5 subiecte din domenii pe care le stapaniti. Pentru fiecare subiect pregatiti 5 intrebari pe care oamenii vi le-ar putea adresa. Vorbiti despre un eveniment viitor, o promotie speciala sau postati poze cu noile produse.

Nu in ultimul rand, trebuie sa decideti din timp ce suma veti investi in implementarea actiunilor propuse mai sus. Nu uitati o regula importanta a pietei, si anume ca, un cumparator trebuie sa vizualizeze un produs de mai multe ori inainte de a-l cumpara.
Mediul on-line ofera cele mai eficiente modalitati de a va adresa strict clientilor pe care ii vizati, la acestea adaugandu-se si o viteza de reactie foarte mare la schimbarile mediului in care activati.
Urmand pasii prezentati veti vedea o imbunatatire a imaginii de brand, o mai mare vizibilitate online si o crestere a portofoliului de client.
Degeaba aveti cele mai minunate produse daca nu sunt cunoscute si nu oferiti servicii exceptionale. Fiti usor de contactat, oferiti un plus de valoare,  fiti recomandabili si pastrati-va clientii aproape.campanii promovare epi sistem 1

Noi va oferim:
– Consultanta/strategie de marketing online.marketing online
– Promovare in social media (Facebook, Twitter, Linkedin, bloguri, forumuri, etc).
– Campanii Google AdWords (atat prin anunturi text, cat si cu bannere).
– Campanii prin Facebook Ads (reclama platita pe Facebook, perfect targetabila, cu plata la click).
– Email Marketing.
Contactati-ne!

[highlight]Epi Sistem[/highlight]Web Design/SEO-Optimizare pentru motoare de cautare/Internet Marketing/Magazin online/Site cu modul videoconferinta/Campanii promovare online/Social Media